• so02
  • so03
  • so04

O le B&R e fai se suiga i foliga - mo se lumana'i fou

I le aso 9 o Iuni, 2022, na tuʻuina atu ai e le B&R se LOGO fou i le lalolagi, o loʻo faʻatusalia ai le loloto o le tuʻufaʻatasia ma le ABB, ma i le vaitau o suiga numera, o le B&R o le a feagai ma luitau sili atu ma galulue faʻatasi ma le alamanuia, maua se lautele lautele galuega faatino tau aoga.

wfwfq

Tu'ufa'atasia i totonu o le aiga ABB, fa'alautele le tu'uina atu o agava'a
O le vavalalata i tagata fa'atau o le malosi lava lea o le ABB, ma o se vaega o le ABB aiga, o fa'atauga tutusa e fa'aauau pea ona ta'ita'ia le B&R.E mafai e le B&R ona tu'uina atu le tau o tagata fa'aoga i se fua tele e ausia ai le sini o le avea ma kamupani masini masini Numera 1 i le lalolagi.
Faatasi ai ma le ABB, o le B&R e na o le pau lea o le kamupani i le lalolagi e mafai ona ofoina atu le tele o vaega o robotics, masini masini ma polokalama.
I le fatu o le pisinisi masini masini a le ABB, o le B&R o se paaga malosi mo tagata faʻatau i le lalolagi atoa.
Faatasi ai ma le ABB, e mafai e le B&R ona faʻaogaina le tuʻinanau o le B&R e tuleia tapulaʻa o mea fou i luga o se fua tele.
I le avea ai o se iunite tau pisinisi faʻainisinia a le ABB Robotics and Discrete Automation (RA), e mafai e le B&R ona faʻaogaina punaoa a le sili atu i le 100 lala o le RA i atunuu e 53 i le lalolagi atoa e tuʻuina atu auaunaga fofo i le lautele o tagata faʻaoga.O tupe teufaafaigaluega a le ABB i le B&R's Automation Academy i lona laumua o le a tuuto atu i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o tekinolosi atamai masini ma tuʻuina atu aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga a tagata faatau.I nai tausaga ua tuanaʻi, faatasi ai ma le lagolago a le ABB Group, ua maua e le B&R le Codian Robot e faʻalauteleina ai ana fofo tuʻufaʻatasiga gafatia i totonu o meaʻai ma meainu, ma faʻamalosia tupe faʻafaigaluega i le faʻaaogaina o pisinisi o le atamai faʻapitoa.

wqf

Tatala ma Galulue
O le LOGO fou o se lanu sili atu ona matagofie, o le paʻepaʻe paʻepaʻe o loʻo faʻatusalia le tuʻufaʻatasia i le ABB Group, ma o le moli o le faʻaauauina o le gene fou.O le LOGO fou e atagia mai ai le matala ma le galulue fa'atasi o le B&R.Fa'atasia fa'atasi ma tagata fa'atau, fa'asoa e B&R le tomai fa'aautomatika a le B&R e ala i a'oa'oga ma le galulue fa'atasi ina ia fa'atupuina atili fa'ato'aga gaosi ma gafataulimaina.
B & R e masani lava ona tuuto atu i le manatu o le otometi tatala, e ala i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻatekonolosi vavalalata IT ma manaʻoga faʻapisinisi, e pei o le lagolago mo OPC UA ma TSN tekinolosi.Fuafuaga oloa fou, tatala felagolagomai, e tuʻuina atu i tagata faʻaoga se atoaga o le lagolago fofo.Mai aʻoaʻoga a tagata faigaluega, lagolago faʻapitoa, atinaʻeina o talosaga, auaunaga faʻainisinia i luga ole laiga.Taumafaiga e tuʻuina atu i tagata faʻaoga ni fofo i tua atu o latou faʻamoemoega, ina ia mafai ai ona latou maua le faʻaauauina o le tauvaga i le maketi.

fwqfwq

Fa'atauga Tau Suiga Fa'afuainumera
O suiga faakomepiuta e mafai ai e pisinisi ona vave iloa suiga o maketi, iloilo ma faia faaiuga i se saoasaoa maualuga, mai le mamanu o oloa ma le faamaoniga, fetuutuunai gaosiga, ma le faigofie o auaunaga, e mafai ai e pisinisi ona vave tali atu i suiga o maketi ma tuʻuina atu i tagata faʻaoga le gafatia atoatoa o le auaunaga.
B&R o lo'o nofouta lelei i suiga ma mana'oga o le maketi, ma o lo'o tuuto atu i le gafatia o le B&R e tu'uina atu i tagata fa'aoga le suiga numera.O le LOGO fou a le B&R o le fa'aaliga vaaia lea o lenei va'aiga ma le misiona.
B & R o le a galulue faʻatasi ma le alamanuia i se uiga sili atu le felagolagomai, ma i le vaitau o suiga numera, faʻatasi ai ma tagata faʻatau, fatuina le gafatia o le atinaʻe gafataulimaina o le gaosiga o pisinisi.


Taimi meli: Sep-17-2022